HELEEN KIENHUIS

Nooitgedacht 12 | T 030 - 69 22 799

Heleen Kienhuis Interiors | Contact | Aanmelden nieuwsbrief

Home Collectie Shutters Vouwgordijnen Heleen Kienhuis Contact
Home Contact

Herkenbare originaliteit

Onze collectie bestaat uit een bijzondere combinatie van voorwerpen, die kunnen helpen om uw interieur een eigentijdse en warme uitstraling te geven. Van verweerde, robuuste meubels, lampen, fraaie mediterrane potten, kruiken en schalen tot en met kleinere cadeauartikelen. Kortom alles op het gebied van stijlvol wonen.

Wij presenteren bijzondere interieurcollecties met merken zoals: Flamant, Jordens, Herman Miller Modular, Ochre, Dies, Dedar, Murray, Shutter Company, Inside Blinds, Latin, Ovenware, Emma Bridgewater, Anton Heyboer & Carte Colori.

De collectie unieke lampen levert een belangrijke bijdrage aan de sfeervolle uitstraling. Zo worden de oude kruiken omgetoverd in lampen, voorzien van op maat gemaakte kappen. Kleineren accessoires als servies, bestek, glas en kandelaars lenen zich uitstekend als cadeauartikel.

U kunt bij ons dan ook terecht voor uw relatiegeschenken en huwelijkslijsten. Deze worden door ons op speciale wijze samengesteld en ingepakt. Zo zijn ieder jaar de kerstpakketten een verassende en bijzondere combinatie van sfeervolle en mooie dingen.